Ambulanță atacată și jefuită de un țigan

4438
Ambulanță - Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Miercuri seara, în jurul orei 18:00, un echipaj de tip B2 cu asistentă de la Marghita, a fost atacat și jefuit de un țigan din colonia Diosig.

Echipajul venise să ajute un bebeluș de o lună, care nu se simțea bine, iar când a ajuns un țigan l-a lovit pe ambulanțier peste față și cap și a furat de la asistenta medicală tableta pe care sunt scrise datele medicale ale pacienților și prin care se comunică cu medicii coordonatori de la dispecerat.

Ambulanțierul și asistenta au reușit să scape și s-au refugiat la circa 1 km de locul agresiunii și au sunat la 112. În foarte scurt timp au sosit două dube ale poliției cu mascați, care au reușit să recupere tableta furată.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.