ALDE Bihor vs. Ilie Bolojan- un om cât un partid! | Radio Transilvania

174

”Dacă n-ar fi domnul Bolojan la PNL, noi am fi egali cu ei!”- este declarația făcută sâmbătă de coordonatorul de campanie al ALDE Bihor, Octavian Bara.

Chiar dacă zona Aleșd este considerată fieful liberalilor, ALDE Bihor are mari speranțe că va reuși să câștige alegerile locale din acest an: Un trai decent, să nu mai stăm la coada clasamentului în ceea ce privește nivelul salariilor, promovarea și dezvoltarea turismului in județ si stimularea mândriei de a fi ardelean, acestea sunt pe scurt promisiunile cu care ALDE Bihor se prezintă in fața alegătorilor. Și o echipă de candidați tineri dar experimentați și apreciați în comunitățile lor. Echipa de campanie mizează pe o surpriză plăcută pe care combatanții politici o vor realiza in iunie.

Iată mesajul oficial transmis opiniei publice de  președinteșe ALDE Bihor, Traian Bodea: Ca-n cuvântul din poveste: mult a fost, puțin mai este! Campania electorală se apropie, promisiunile se înmulțesc iar alegătorilor nu le mai rămâne nimic.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.