Foto-Video | Accident rutier pe DN1 la Urvind: implicată o motocicletă!

8653
Accident rutier pe DN1 la Urvind 31 05 2018-800x600
Foto © AlesdOnline

UPDATE:  Potrivit polițiștilor, motociclistul s-a angajat în depășirea unei coloane printr-un loc nepermis și a intrat într-un autoturism, care nu s-a asigurat în momentul virajului la stânga. „Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Luduș, județul Mureș, în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei coloane de autovehicule în zona de interzicere a depășirii prin marcaj longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor, care s-a încadrat în efectuarea unui viraj înspre stânga, intenționând să pătrundă pe o stradă secundară din localitatea Urvind fără a se asigura corespunzător”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Un accident rutier a avut loc, joi în jurul orei 10:30, pe drumul national DN 1 pe raza localității Urvind. În accident a fost implicată şi o motocicletă. La faţa locului se află un echipaj al Poliţiei Rutiere.

Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, accidentul s-a produs în afara localității Urvind, pe DN 1 și sunt implicate o motocicletă și un autoturism. O femeie și un bărbat au fost răniți, iar acestuia din urmă i se efectuează manevre de resuscitare la fața locului.

În prezent, DN1 este blocat, iar traficul auto a fost deviat provizoriu pe Drumul Judeţean 108I, pe la Ţeţchea, a mai spus comisarul IPJ Bihor.

„La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambublanță Județean Bihor”, transmite maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

“Motociclistul a decedat, avea leziuni incompatibile cu viaţa. Pasagera de pe motocicletă avea, la rândul ei, traumatisme multiple, însă este stabilă şi în drum spre spital. Şi cei doi ocupanţi au fost răniţi, aveau escoriaţii, leziuni, dar uşoare. Au refuzat să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor.

Polițiștii rutier sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Bihor, circulaţia rutieră pe DN1 (E60) Huedin – Oradea a revenit la normal. Din cauza unei coliziuni între un autoturism şi un motociclist, traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri la ieşirea din localitatea Urvind către Oradea.