ACCIDENT pe DN1. Traficul RUTIER și FEROVIAR este BLOCAT

3770
traficul este întrerupt pe DN 1 şi pe Magistrala 300.-800x378
Foto © Tiple Laurențiu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 1 Huedin – Oradea, pe raza localităţii Bologa, în judeţul Cluj, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi un microbuz, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane.

 

Martorii spun că șoferul unui TIR și conducătorul unei dubițe s-au ciocnit frontal, autotrenul ajungând cu partea din față pe șinele de cale ferată. Din primele informații se pare că în accident ar fi fost implicată o a treia mașină, existând trei răniți.

În urma coliziunii, autotrenul blochează linia de cale ferată din apropierea drumului naţional. Din această cauză, traficul este întrerupt pe DN 1 şi pe Magistrala 300.

La fața locului au ajuns două mașini de poliție și pompieri, iar traficul este blocat pentru măsurători.

UPDATE: La aproximativ o oră de la producerea accidentului traficul auto și cel feroviar au fost deblocate. „Conducătorul TIR-ului nu a adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere pe un carosabil umed, a pierdut controlul iar remorca a ajuns pe contrasens unde a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus, respectiv pe sensul Cluj-Napoca-Oradea. Autoturismul a fost proiectat ulterior în alt autoturism care circula în spatele său. TIR-ul a ajuns apoi pe zona de protecție a căii ferate”, explică polițiștii aflați la fața locului.


 

Urmărește-ne și pe Google News