Accident pe DN1 la Oșorhei! Trei autovehicule implicate

1802
FOTO: INFO Trafic jud. Bihor
 

Joi, 11 iulie, la ora 17.12, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Oșorhei, un bărbat de 40 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism înspre Aleșd,

 

la intersecția cu strada nr. 560 nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa și a acroșat din spate un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Fughiu, care oprise pentru a efectua un viraj la stânga.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară cu semiremorcă, condusă din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din localitatea Șoimuș, județul Hunedoara.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism și un minor de 16 ani, din Fughiu, pasager în același autovehicul, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.