Accident pe DN 79, o mașină s-a izbit de un TIR

895
 

Luni, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 12.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier între un autoturism şi un TIR, pe DN 79, între localitățile Oradea și Nojorid, eveniment soldat cu rănirea unei femei și a unui băiat în vârstă de șapte ani.

 

Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, care au intervenit cu două autospeciale, din care una de descarcerare grea, echipajul cu medic de urgență și cel de terapie intensivă mobilă ale SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ajunși la locul producerii accidentului, pompierii militari au procedat la evacuarea șoferiței, din autoturismul avariat, iar echipajele medicale le-au acordat îngrijirile necesare femeii și minorului, care prezentau diferite traumatisme, transportându-i ulterior la spital.

“Un bărbat de 51 de ani, din Serbia, în timp ce conducea înspre Oradea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – carosabil umed. Astfel, într-o curbă înspre dreapta, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 37 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor”, transmite purtătorul de cuvânt al poliției Bihor, comisarul Alina Dinu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.