Accident mortal în Bihor: O persoană și-a pierdut viața în urma unui carambol cu trei autoturisme

6074
Accident Valea lui Mihai
Foto ©️ Raluca Bradea - Infotrafic Jud. Bihor

O persoană și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs pe DN 19 la ieșirea din localitatea Valea lui Mihai, înspre Carei.

Apelul prin Sistemul Unic 112, care sesiza producerea accidentului rutier în care au fost implicate patru persoane aflate în trei autoturisme, a fost sesizat în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” în jurul orei 17.45, moment în care, la fața locului au fost mobilizate de urgență patru echipaje de pompieri militari din cadrul Stațiilor de Pompieri Valea lui Mihai și Săcueni, cu două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe de tip B2, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunse la locul evenimentului, echipajele de descarcerare au acționat pentru evacuarea unui bărbat rămas captiv într-unul dintre autovehiculele avariate, iar echipajele de pompieri militari paramedici și cele medicale au evaluat victimele și au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite.

Din nefericire, bărbatul descarcerat, aflat în stop cardio-respirator, a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale. Celelalte două persoane rănite în urma accidentului, aflate în cod galben medical (cu diferite contuzii și traumatisme), au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

“Traficul rutier nu mai este blocat și se desfășoară pe un sens alternativ. Polițiștii rutieri bihoreni efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a informat comisarul-șef Alina Fărcuța.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.