Accident între o motocicleta si un autoturism în Piatra Craiului (raza localității Cornitel)

2899

Accidenul s-a produs sâmbătă in jurul orei 13.55. Potrivit martorilor, se pare că motociclistul,cetățean maghiar a intrat pe contrasens izbind în plin un autoturism condus regulamentar.

 

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței care l-a dus pe tânăr la spital.

Vom reveni cu amănunte.

Accidentul a avut  loc în afara localității Cornițel, unde un bărbat de 64 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat din municipiul Oradea.
În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier se arată în comunicatul oficial al IPJ Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.