Accident în intersecție. O mașină a rupt un stâlp de curent și s-a oprit într-un copac

5073
Accident Sântandrei
Foto ©️ bihon.ro

Miercuri, 23 decembrie, la ora 09.05, pe drumul județean 797, la intersecția cu drumul comunal 75, în afara localității bihorene Sântandrei, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea din incinta unei stații de alimentare cu carburanți situată în dreapta sensului de deplasare către Tărian, nu s-a asigurat corespunzător față de toți participanții la trafic și a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla angajat în depășirea neregulamentară a unui alt autoturism, în zonă cu marcaj longitudinal continuu, condus înspre Oradea de un tânăr de 23 de ani, din Cheresig, județul Bihor.

După momentul impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul, s-a răsturnat pe partea dreaptă, a lovit un stâlp de electricitate, care s-a rupt în urma impactului, iar apoi a lovit un copac.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.