Accident în Bihor: O șoferiță de 18 ani a intrat într-un autoturism parcat

1632
Smurd Aleșd
Foto caracter ilustrativ

O tânără de 18 ani a condus cu viteză și a intrat într-un autoturism parcat. Accidentul a avut loc joi, în localitatea bihoreană Petid.

 

„Joi, 20 mai, la ora 20.45, pe drumul județean 79/A, în localitatea bihoreană Petid, o tânără de 18 ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Beiuș – Tinca, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile”, precizează comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.