Accident grav la ieșire din Huedin spre Aleșd

2525
accident-huedin-tir-autoturism-800x500_c
Foto © InfoHuedin.ro

Un grav accident rutier s-a produs, vineri după-masă, la ieșire din Huedin spre Aleșd. Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre un TIR și un autoturism.

 

Din primele informații se pare că autoturismul ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autotrenul. Răniții sunt din autoturism, după cum arată primele informații venite de la fața locului. Autoturismul era condus de un bărbat din județul Bihor.

Șoferul autoturismului, dar și soția acestuia au fost răniți grav. Cei doi copii ai soților, aflați pe bancheta din spate, de 4 și 14 ani, au fost răniți ușor. Potrivit infohuedin.ro cele patru victime au fost transportate la spital.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.