Accident grav în Bihor. Două mașini și un microbuz au luat foc (video)

6775
Accident Gepiu
Foto ©️ ISU Bihor
 

Pompierii militari bihoreni intervin la un accident auto pe DN79, în localitatea Gepiu, în care au fost implicate 2 autoturisme și un microbuz. Ocupanții autovehiculelor, trei bărbați și o femeie, s-au autoevacuat. În urma accidentului, cele trei autovehicule au fost cuprinse de flăcări.

 

„La fața locului acționează 3 echipaje de stingere din cadrul Detașamentului 1 și Detașamentului Salonta, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, 2 echipaje de pompieri militari paramedici și un echipaj al SAJ. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 10 minute”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, maior Camelia Roșca.

Cele patru persoane implicate în accident se află în cod verde medical, potrivit primelor evaluări la fața locului, a mai spus Roșca.

Comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, a precizat că marți, 28 iunie, la ora 15.39, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Gepiu, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv o autoutilitară și două autoturisme.

Patru persoane vor fi transportate la spital pentru investigații medicale.

Traficul rutier se defășoară în acest moment pe un sens, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri, care urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Update: În jurul orei 17.35 minute, traficul a fost reluat și se circulă în condiții normale.

 

Urmărește-ne și pe Google News