Accident extrem de grav, marți dimineață. Două persoane au decedat

2155
 

Un cumplit accident s a produs marți dimineata pe DN 19, la ieșirea din Diosig. Din primele informatii reiese ca doua persoane au decedat, una e in stare grava iar soferul autocamionului ar fi scapat cu viata si are doar cateva leziuni.

 

La fata locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul ISU Crișana, dintre care două medicale, de paramedici respectiv Terapia Intensivă Mobilă și două echipaje de la Ambulanță.

„Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Diosig, pe DN 19, apelul 112 la ora 8.20, în accident sunt implicate o autoutilitară și un autoturism. Traficul e blocat, deocamdată, polițiștii rutieri fiind la fața locului pentru cercetări și pentru a dirija circulația. Rugăm conducătorii auto să respecte indicațiile poliștilor rutieri de la fața locului”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Știre în curs de actualizare…

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.