Accident de muncă în Bihor: Un bărbat a murit

5378
Pompieri mal de pământ
Foto ©️ ISU Bihor

În cursul zilei de de marți, 06 aprilie, în jurul orei 10.10, Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin numărul unic de apel 112, cu privire la faptul că, o persoană a fost surprinsă de prăbuşirea unui mal de pământ într-un şanţ cu o adâncime de circa 2 metri, în localitatea Tăut, comuna Batăr.

​La faţa locului s-au deplasat de urgență un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de  intervenție cu apă și spumă și modul descarcerare, un echipaj de pompieri militari paramedici, din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Tinca și elicopterul SMURD.

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, persoanele aflate la locul producerii evenimentului au acționat pentru scoaterea victimei de sub pământul surpat.

În momentul sosirii echipajului de prim-ajutor calificat, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, se afla în stop cardio-respirator, paramedicii procedând imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare. 

Echipajele medicale mobilizate la fața locului au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ o ora și 30 de minute, însă din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat, medicul de pe elicopter, prezent la fața locului, declarând decesul acestuia.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.