Accident cumplit cu bicicleta în Bihor. Un bărbat a murit pe loc

2543
SMURD Bihor-800x562
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat a murit pe loc după un accident cu bicicletă produs miercuri dimineața, pe DC 68, în localitatea bihoreană Lăzăreni, transmit reprezentanții IPJ Bihor.

„Miercuri, 15 septembrie, la ora 04.07, pe drumul comunal 68, în localitatea bihoreană Lăzăreni, un bărbat de 79 de ani, din Lăzăreni, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe ghidonul căreia transporta o plasă de material textil, la coborârea unei pante, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare,deoarece plasa a intrat la spițele roții din față a bicicletei, iar biciclistul a fost proiectat pe partea carosabilă, în partea dreaptă a direcției sale de deplasare”, a precizat comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.