58 de elevi confirmaţi cu Covid în Bihor

1149
Dezinfectare clasă de școală
Foto caracter ilustrativ

Numărul elevilor din Bihor depistaţi cu Covid 19 a crescut în ultimele zile. Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Școlar Judeţean Bihor, miercuri, 22 septembrie 2021, erau 58 de elevi cofirmaţi cu Covid 19 în județ.

De asemenea, 23 de cazuri de Covid 19 vin din rândul personalului angajat în învăţământ. 48 de clase din 16 unităţi de învăţământ fac cursuri online.

Astfel, 1.143 de elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”, Liceul Teoretic „Ady Endre”, Liceul „Betel”, Liceul Baptist „Emanuel”, Liceul Teologic Ortodox „Ep. Roman Ciorogariu”, Școala Gimnazială „Dacia”, Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”, Școala „Avram Iancu” Oradea, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 56, Liceul Tehnologic „Horea” Marghita, Colegiul Naţional „Iosif Vulcan” Oradea, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul Economic „Partenia Cosma”, Liceul Tehnologic „Brâncuşi”, Liceul Teoretic „Lucian Blaga” și Colegiul Naţional „Onisifor Ghibu” îşi desfăşoară activitatea didactică în online.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.