​Programul activităţilor organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” cu ocazia zilei de 13 Septembrie „Ziua Pompierilor din România”

261
Foto © ISU Crișana

Marţi, 13 septembrie 2016, cu prilejul “Zilei Pompierilor din România”,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  “Crişana” al judeţului Bihor va organiza o serie de activităţi ce se vor desfăşura după următorul program :
ora 09.30: Depuneri de coroane la Grupul Statuar al Pompierilor Bihoreni

 

ora 11.00: Şedinţă festivă

între orele 10.00 – 14.00: „Ziua Porţilor Deschise” la sediul unităţii şi la sediile subunităţilor din întreg judeţul.

Totodată, bihorenii sunt invitaţi să viziteze „Expoziţia de echipamente şi accesorii utilizate de pompierii bihoreni în trecut”, organizată cu ocazia „Zilei Pompierilor din România”, de  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”, cu sprijinul Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor Istorice din Judeţul Bihor, în Turnul Primăriei Municipiului Oradea (construcţia de unde, în trecut, pompierii semnalau izbucnirea incendiilor în oraş). Expoziţia va fi deschisă pentru public marţi, 13 septembrie 2016, în intervalul orar 09.00 – 19.00 şi de miercuri până duminică între orele 12.30 – 19.00.

  În cadrul „Zilei Porţilor Deschise” organizate la sediul inspectoratului, situat pe strada Avram Iancu, numărul 9, Oradea, programul va include:  prezentarea tehnicii de intervenţie, a  echipamentelor şi  accesoriilor din dotare şi sesiuni interactive de informare preventivă; exerciţii demonstrative de stingere a incendiilor, de salvare de la înălţime, de echipare contracronometru, de descarcerare, de acordare a primului ajutor calificat, precum şi probe din concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.
Căpitan Camelia Roşca, Purtător de cuvânt al ISU Bihor
   

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.