​PLANTAȚIE DE CANNABIS, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI ȘI PROCURORI (comunicat IPJ Bihor)

1149

Peste 155 kilograme de cannabis au fost descoperite și confiscate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., în urma unui flagrant și a perchezițiilor efectuate la două persoane bănuite de cultivare ilegală și trafic de droguri.

 

La data de 4 octombrie poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au surprins în flagrant un bărbat de 26 de ani, în timp ce oferea spre vânzare 100 de grame de cannabis, în municipiul Oradea, pentru care pretindea 3.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate la locuința acestuia, din comuna Tinca, a fost descoperită o plantație într-o seră, cu 162 de plante de cannabis în diferite stadii de vegetație. În urma recoltării, au rezultat aproximativ 150 kg. de masă verde.
De asemenea, în aceeași localitate, au fost descoperite, într-o hală folosită de cel în cauză, alte 5,2 kg. de muguri de cannabis.
La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.Întreaga cantitate de droguri de risc descoperită a fost ridicată în vederea confiscării.Din cercetări a reieșit că bărbatul în cauză ar fi fost ajutat la activitățile de întreținere și recoltare a mugurilor de cannabis de un alt bărbat, de 28 de ani, din aceeași localitate.
Cei în cauză au fost prezentați procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, care a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de cultivare ilegală de cannabis și trafic intern de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române se arată în comunicatul IPJ Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.