Firmă din Aleșd angajează personal

10689

SC Blue Container SRL, angajează sudor și lăcătuș-mecanic (montator) pentru firma din Aleșd.

 

Informații suplimentare cu privire la anunțul de angajare se pot obține la numărul de telefon – 0744175306.

SC Blue Container SRL este producator profesional de containere metalice locuibile, module containerizate, containere birou, cabine modulare monobloc sau duplex, imobile de locuit modulare cu sau fara scari interioare, constructii din containere, containere frigorifice, grupuri sanitare tip container, container toaleta pentru femei si barbati, case din containere, container cabinet medical, containere pentru santiere, containere termice pentru medicamente, etc.

SC Blue Container SRL vinde sau inchiriaza (leasing) constructii modulare, noi sau second hand (SH), la standarde ISO – conform cerintelor clientului – la preturi de producator. 

SC Blue Container SRL asigura service in perioada de garantie si post garantie pentru constructii containere, containere de marfa, cabine de paza, fiind unul din cei mai apreciati producatori de containere din Romania. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.