Un nou magazin cu produse din CARNE se deschide în Tileagd

949

Locuitorii comunei Tileagd au la dispoziție începând de vineri un nou magazin cu produse de carmangerie proaspete și bune la prețuri de producător.

 

Magazinul de carne și preparate „Carmangeria Neustral (DorAdi)” este situat în Tileagd, pe strada Gării, Nr.4 lângă piață.

Aici puteți găsi o gamă variată de produse: salamuri, specialitati, afumaturi, carnati, parizer, tobe, rulade, semipreparate, carne proaspătă de: porc, vita și pui, mezeluri.

Societatea se aprovizionează zilnic cu carne!

Pentru comenzi, numărul de telefon este: 0761898603

Programul este de luni până duminica, 08.00 la 17.00.

Magazinul vă așteaptă cu oferte speciale și produse de calitate superioară.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.