6.5 C
Aleşd
miercuri, 17 aprilie 2024

Un nou laborator de analize medicale în Aleșd. CENTRUL MEDICAL BETANIA – DR. DEJEU deschide primul punct de lucru, din zona Aleșd

CENTRUL MEDICAL BETANIA – DR. DEJEU deschide din luna aprilie 2024 un punct de Lucru – Punct de recoltare analize medicale în orașul Aleșd. Locația este pe strada Str. Rândunicii Nr 4.

- Publicitate -

Cu această ocazie, clinica își dorește să fie mai aproape de toți locuitorii din oraș, dar și de cetățenii din comunele din împrejurimi. În noul punct de lucru al laboratorului se pot face analize gratuite cu bilet de trimitere, dar și contracost. Pacienții sunt întâmpinați de un personal empatic, într-un mediu prietenos și sigur, cu cele mai noi tehnologii pentru a asigura rezultate de încredere, în cel mai scurt timp posibil.

Centrul medical BETANIA – DR. DEJEU oferă servicii medicale în specialități chirurgicale (chirurgie oncologică, gineco-oncologie, bariatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, urologie, ortopedie și traumatologie), specialități medicale (gastroenterologie, cardiologie, pediatrie) și specialități paraclinice (laborator analize medicale în contract cu CAS Bihor – punct de recoltare, imagistică-ecografie).

Programul este de luni – vineri între 07:00 – 11:00, consultatii – ecografie luni – vineri între 10:00 – 18:00 iar sâmbătă între orele 10:00 – 12:00 (conform orarului afișat mai jos):

Relații suplimentare veți putea obține la numarul de telefon 0774463281 sau la sediul punctului de lucru din strada Rândunicii Nr.4 – lângă policlinica din Aleșd.

Pentru a fi la zi cu toate noutățile și ofertele, puteți vizita și pagina www.betania-centrumedical.ro.

ECHIPA MEDICALĂ

 • Dr. Dejeu Dănuț
  Medic primar Chirurgie, cu atestate în chirurgie oncologică, bariatrică, laparoscopicǎ avanasatǎ, gineco-oncologie, Doctor în ştiințe medicale, Şef secție Spitalul Județean Bihor – locația Coposu
 • Dr. Creț Livia
  Medic primar pediatrie
  Competență în ecografie
 • Dr. Bradea Paula
  Medic specialist Gastroenterologie
 • Dr. Leuce Daniela
  Medic specialist Obstetrică-Ginecologie
 • Dr. Gui Tor Romina
  Medic primar Cardiologie
 • Dr. Leț Florin
  Medic primar Ortopedie și Traumatologie
 • Dr. Ianc Cornel
  Medic specialist Urologie
 • Dr. Creț Filip
  Medic specialist Radiologie și Imagistică medicală
- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,212FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
836CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI