S-a deschis, în Aștileu un magazin cu produse electrocasnice resigilate!

6176
magazin resigilate Aștileu

Aleșdenii și nu numai care doresc să achiziționeze electrocasnice de calitate superioară, la prețuri reduse, trebuie să viziteze, neapărat, noul magazin de produse resigilate. Magazinul este situat în Aștileu, în curtea fostului CLF.

Magazinul, deschis recent, oferă persoanelor interesate o gamă variată de electrocasnice: mașini de spălat, uscătoare de rufe, aragaze, cuptoare electrice, plite, frigidere, lazi frigorifice, etc.

Pe lângă produsele resigilate, aici găsești și mobilă pentru casă (bucătării, dormitoare, livinguri, canapele…) de calitate, îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de îngrijire personală.

PROGRAM DE LUCRU

  • Luni – Vineri : 10 – 17
  • Sâmbătă : 10 – 14

TELEFOANE

  • 0740040361
  • 0744691784
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.