Revelion la noul restaurant “La Strada Event” din Aștileu!

1689
 

Noul restaurantul “La Strada Event”, situat în Aștileu, și-a anunțat oferta pentru Revelionul 2020! Puteți petrece într-o ambianță plăcută, cu 220 lei/persoană!

 

”Rezervări la numărul de telefon 0758 758 017 sau in incinta restaurantului “La Strada Event”, situat în Aștileu. Preț 220 lei/persoana. Open bar. Muzica DJ Tami, Premii”, au anunțat oficialii locației.

Cei interesați de achiziția de platouri și specialități pentru sărbători, pot face comenzi în aceeași locație. ”Vin sărbătorile, vin sărbătorile… iar noi venim in întâmpinare cu bucate delicioase și special alese.”, este mesajul pentru cei care vor să fie scutiți de truda de acasă.

Comenzile se pot face până în data de 20 decembrie 2019, ora 12.00 la numerele de telefon 0758 758 017 sau 0758 941 801

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.