0.3 C
Aleşd
joi, 2 februarie 2023
AcasăAdvertorialPeste 1700 de adulți și copii au vizitat fabrica Holcim din Aleșd...

Peste 1700 de adulți și copii au vizitat fabrica Holcim din Aleșd cu ocazia Zilei Porților Deschise

Peste 1700 de persoane, adulți și copii din comunitatea locală, au vizitat săptămâna trecută fabrica de ciment Holcim din Aleșd, cu ocazia Zilei Porților Deschise, eveniment organizat cu prilejul a 25 de ani de activitate Holcim în România.

- Publicitate -

În cadrul evenimentului au participat, în grupuri organizate, coordonate de profesori, elevi de la școlile și liceele din Aleșd, Aștileu și Țețchea, dar și adulți și copii din comunitatea locală, care au vizitat fabrica împreună cu familia. În fabrică au fost amenajate puncte de activități distractive pentru copii și spații de relaxare pentru adulți.

Florin Păcurar

Ne bucurăm de fiecare dată când avem ocazia să primim oamenii din comunitatea locală în vizită la fabrica noastră. Și, mai ales, ne bucurăm de entuziasmul și curiozitatea copiilor de toate vârstele care ne vizitează pentru a descoperi procesul de producție a cimentului sau chiar locul de muncă al părinților lor. Suntem de 25 de ani alături de comunitate, ne-am adus o contribuție importantă la dezvoltarea ei, am inovat în fabricile noastre și ne dorim să colaborăm în continuare ca niște buni vecini pentru dezvoltarea comunității”, a declarat Florin Păcurar, Director Fabrica de Ciment Holcim din Aleșd.

De 25 de ani suntem prezenți în comunitatea noastră. Suntem responsabili față de oameni și mediu, inovăm, evoluăm constant și ne implicăm activ în dezvoltarea comunității din zonă.

În ultimii șase ani (2016 – 2022), Holcim România a investit peste 7.500.000 de euro în proiecte de responsabilitate socială în domeniile infrastructură, educație, sănătate și mediu la nivel național. 

Despre Holcim România

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare, 27 stații de betoane, trei stații de agregate, două stații de lianți speciali și trei terminale de ciment), Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate și una de BCA) și Geocycle România (trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor).

Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil. 

Specialiștii Holcim dezvoltă materiale pentru viitor bazându-se pe inovație și digitalizare, având ca principali vectori responsabilitatea socială și față de mediu, pentru comunități mai sustenabile, într-o economie circulară. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 1800 de angajați.

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI