Mâine sărbătorim împreuna la SNZ BISTRO

700

Sunt 3 ani de cand SNZ BISTRO din Aleșd va așteaptă zilnic cu produse atent pregătite!

 

Cum sarbatorim!? 

Sambata, 1 februarie la cafeneaua ta preferata din oraș, pe langa multe suprize noi, cafeaua este din partea casei.

„Dupa cum v-am promis in fiecare an, nu ne-am abatut de la tinta noastra principala în domeniul cafelei, de aceea, 1 februarie este ziua noastră, a SNZ BISTRO din Aleșd. Vă invit sa sarbatorim impreuna cu produsele noastre noi, cu un meniu nou si multe alte surprize”, spune Cristi Faur, proprietarul cafenelei.

„Va multumesc frumos pentru prezenta zilnica, indiferent de anotimp, temperatura sau zi si imi cer scuze pentru ca de multe ori locurile au fost limitate”, a mai spus acesta.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.