ÎNGHEȚATĂ GRATIS OFERITĂ TUTUROR COPIILOR PE 1 IUNIE DE FAST-FOOD “LA STRADĂ”!

1556

Pentru prima dată, fast-food “La Stradă” sărbătorește cu mic, cu mare, Ziua Copiilor. De Ziua Copiilor, restaurantul “LA STRADĂ” invită familiile să marcheze această sărbătoare împreună. 

Fiecare copil va primi înghețată gratis de la echipa localului.

“Pe 1 iunie, de Ziua Copiilor, vă invităm “La Stradă”. Haideți să sărbătorim împreună! Având in vedere ca de la 1 Iunie 2020, in baza Hotarari numărul 26/28mai 2020, CNSU stabilită prin articolul numărul 6 care permite prepararea comercializarea și consumul produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice in spații dispuse in exteriorul clădirilor in aer liber …..: începând cu 1 Iunie, asta fiind de luni va așteptăm cu drag, pregătiți pentru redeschidere așa cum se cuvine conform autorizațiilor pe care le Deținem:

– Notificare Direcția de Sănătate Publica,
– Autorizație de funcționare de la primărie,
– Notificare Oficiul pentru Protectia consumatorilor
– Direcția Sanitar Veterinara.

Vestea buna pentru copii de ziua lor este ca fiecare dintre ce-i care ne calcă pragul se va putea bucura de Inghetata gratuită oferită de noi cu drag …!”, a precizat, conducerea localului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.