Începând de astăzi, la Konekt îți poți personaliza spatele telefonului cu diferite culori și texturi!

216
 

Începând de astăzi, la Konekt îți poți personaliza spatele telefonului cu diferite culori și texturi!

Noile folii pentru spate sunt dintr-un silicon de foarte buna calitate, disponibile in mai multe culori, texturi, dar cel mai important: SUNT DISPONIBILE PENTRU ORICE TELEFON!

Pe lânga acestea, de astăzi la Konekt găsești folii de silicon chiar și pentru tablete și ceasuri!

Magazinul Konekt este situat în Aleșd, str. Piața Unirii nr. 10-11 (în incinta fostului magazin Vodafone).

Aplicarea noilor folii se face pe loc și este GRATUITĂ!

Tot în cadrul magazinului Konekt, gasesti toate accesoriile care iti trec prin minte si de care ai nevoie: incarcatoare (auto/priza/wireless), card-uri si stik-uri de memorie, suporti auto, casti bluetooth si stereo, modulatoare Fm, baterii externe, cabluri, adaptoare, boxe bluetooth si o multime de alte accesorii.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.