Cafeneaua Next, cea mai nouă cafenea din oraș, te așteaptă să îi treci pragul

2724
Cafeneaua Next Alesd 2

Cafeneaua Next va fi experiența cu care îți vei începe sau îți poți încheia o zi bună! Dacă te-ai gândit să ieși la o cafea în timpul săptămânii intre orele 7 și 22 iar în weekend până la ora 23 și ești în pană de idei, Cafeneaua Next îți vine în ajutor și te așteaptă în Aleșd pe strada Bobâlna numărul 8-10, lângă spălătoria lui Beni.

Cei care muncesc și sunt activi au mereu nevoie de o cafea de bună calitate şi acesta e motivul pentru care Cafeneaua Next vine în ajutorul lor cu o ofertă de nerefuzat.

Proprietarii cafenelei le promit clienților o altfel de experiență a gustului de cafea, aici veți găsi aceeași experiență și la degustările de înghețată, prăjituri, o gamă fină de produse de patiserie proaspete, care sunt realizate numai cu ingrediente naturale, limonadă, freshuri și alte băuturi.

Locația beneficiază și de o terasă renovata recent unde oaspeții să poată lenevi la umbră cu o cafea în față și tot în pregătire este un meniu special, cum nu veți mai găsi în oraș.

Rezervări și comenzi puteți face oricând la telefoanele 0761 467 882 sau 0359 411 025.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.