​Formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei a fost învinsă din nou

250

Formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei a fost învinsă din nou. În etapa a IX-a din Liga a III-a, echipa bihoreană a cedat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, în fața formației Sănătatea Cluj. Interesant este însă că, din nou, elevii antrenorului Gheorghe Silaghi au ratat cu seninătate, iar adversarii au avut eficiență maximă, înscriind din toate ocaziile create.

 

Formația din Oșorhei rămâne astfel cu un singur punct în clasament și se menține pe penultimul loc.

Toate jocurile de vineri din etapa a IX-a a Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal s-au încheiat cu victorii ale oaspeților. Astfel, și la Cugir, FC Zalău s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Metalurgistul, iar la Tg. Mureș, Unirea Jucu a câștigat cu 2-1 în fața formației locale ASA II.

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.