​Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

837
MESAROȘ OCTAVIAN MARIUS

MESAROȘ OCTAVIAN MARIUS, de 33 de ani, din municipiul Sighetul Marmației, județul Maramureș, a plecat din municipiul Oradea, la 7 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, fără a anunța familia, și nu a mai revenit. 
SEMNALMENTE: înălţime 1,67 m, greutate 70-75 kg., faţă rotundă, ten deschis, ochii albaștri, păr șaten tuns scurt, fără semne particulare.

 

ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou kaki inscripționat cu text de culoare albă la nivelul pieptului, pantaloni de blugi de culoare închisă, pantofi sport.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!
Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.