​TRIATLON INEDIT

228

În organizarea firmei „Master Adventura” din Vadu Crișului, administrator Iuhas Adrian, care promovează sporturi extreme,duminică 28 august s-a organizat un inedit triatlon. Cele trei probe de concurs au fost: rafting 2 persoane trec( barcă cu două persoane), pe distanța de 700 m. ; tir cu arcul și tenis de masă. Au participat 16 concurenți din Bihor și un echipaj din Târgoviște . Sâmbătă împreună cu instructorii concurenții au făcut recunoașterea traseului pe Criș, explicându-se dificultățile ce pot să se ivească pe parcursul cursei. Înainte de startul oficial, concurenții au îmbrăcat echipamentul adecvat și au ascultat instrucțiunile de utilizare a bărcilor și unele măsuri de protecție. 

 


Echipajele au luat startul la interval de 5 minute, parcurgând distanța în cca 10 – 14 minute. Au avut loc și momente amuzante, dar fără urmări . Un echipaj s-a răsturnat, altul s-a împotmolit în nisip, iar altul a rămas fără o padelă, care s-a rupt. Departajarea s-a făcut pe baza timpului înregistrat, stabilindu-se un clasament final . A urmat tir cu arcul, câștigătorul stabilindu-se pe baza punctelor cumulate obținute de cei doi membrii ai echipajului.  La tenis de masă a contat numărul de victorii obținute de echipaje.  Sau acordat diplome, cupe și trofee atât pentru câștigătorii pe probe cât și pentru echipajul  care a întrunit cele mai multe puncte cumulate la cele 3 probe, fiind declarat campion absolut. Organizatorul competiției ne-a informat că în viitor se vor organiza astfel ce competiții în parteneriate cu școli, instituții și organizații interesate de practicarea și altor sporturi extreme.
                                     

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.