​PERSOANĂ   DISPĂRUTĂ  L-AŢI VĂZUT?

490
SANDU ION

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

 

SANDU ION, de 83 de ani, din municipiul Oradea, a plecat de acasă la 16 august a.c., în intervalul orar 06.30 – 16.00, fără a anunța familia, și nu a mai revenit.

Cel în cauză a mai plecat de acasă în repetate rânduri, fiind găsit de fiecare dată de polițiști sau de familie.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 – 1,75 m, greutate 60 kg., faţă ovală, ten deschis, cu pete maronii, ochii căprui, păr cărunt, cu început de calviție.

ÎMBRĂCĂMINTE: Cămașă în carouri alb cu bleumarin, pantaloni de stofă gri petrol, pantofi negri, din piele.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!
Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută in sânul familiei !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.