​Incendiu în Bratca

1543
Foto © ISU Crișana

În data de 31 august 2016, în jurul orei 10.40, echipajele Staţiei de Pompieri Aleşd au intervenit pe DJ 764/D, pe raza localităţii Bratca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la remorca unui utilaj agricol, aflată în proximitatea unei păduri.
Echipajele de pompieri militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la pădure.

 

Evenimentul, provocat cel mai probabil de scântei provenite de la toba de eşapament a utilajului, s-a soldat cu arderea a circa două tone de fân, au transmis reprezentații ISU Crișana.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.