​Campania “Fă un  cadou din inimă!” continuă

353

Membrii Rotary Club Oradea 1113 au ales să sărbătorească anul acesta Ziua Orașului Oradea într-o manieră inedită, donând sânge în cursul dimineți, oferind astfel în mod simbolic un cadou vital locuitorilor săi. Acțiunea face parte dintr-o campanie pe termen lung intitulată “Fă un cadou din inimă!, care a fost lansată în luna decembrie a anului trecut. Scopul acesteia este de a încuraja bihorenii, să doneze sânge, un gest simplu care poate salva vieți omenești.

 

Având în vedere că unul din zece pacienți care ajung în spitalele din România are nevoie de sânge sau de produse derivate din sânge, precum și datele statistice care arată că românii au în continuare cel mai mic număr de donatori din Europa, tinerii rotarieni orădeni au decis că facă din donarea de sânge unul dintre proiectele permanente ale organizației. 

Tichetele valorice primite în urma actului de donație vor fi folosite la aprovizionarea cu alimente a familiilor defavorizate din Oradea.
Cei care doresc să se alăture acestei inițiative sunt invitați de luni până vineri, între orele 7:30 și 11:00  la Centrul de transfuzie sanguină Oradea, de pe strada Louis Pasteur nr. 30. 

Contact Rotary Club Oradea 1113, responsabil proiect: Bogdan Bocșe
Contact Centrul de transfuzii Oradea: dna dr. Ligia Burtă
www.facebook.com/rotary1113
www.facebook.com/CentrulDeTransfuzieSanguinaOradea

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.