​Accident rutier soldat cu patru persoane rănite 

628

In data de 06 iunie , în jurul orei 10.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin sistemul unic 112,  cu privire la producerea unui accident rutier între un autoturism şi un autotren, între localităţile Husasău de Tinca şi Miersig, pe DJ 792 A, soldat cu rănirea persoanelor aflate în autoturism, apelantul precizând totodată faptul că existau scurgeri de combustibil.
Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă de tip B2, ambele din cadrul Gărzii de Pompieri Tinca, echipajul de descarcerare grea al Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, precum şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

 

Echipajul de stingere din cadrul Gărzii de Pompieri Tinca a asigurat măsurile specifice la locul producerii accidentului, prevenind izbucnirea unui incendiu, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a victimelor (o femeie aflându-se în stare gravă, iar doi bărbaţi şi o altă femeie suferind traumatisme, fracturi şi contuzii), acordarea îngrijirilor care se impuneau (femeia aflată în stare gravă fiind intubată) şi transportul celor patru persoane rănite la spital.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.