Zeci de copii au participat la concurs de pescuit „Copilul si natura”

486

Cu ocazia Zilei Copilului a fost organizat un concurs de pescuit pentru copii, de catre Seres Robert inginer piscicol si capitan al echipei de pescuit stationar Team Alesd.

Din lipsa de locatie pe zona Alesd, concursul a fost organizat pe Lacul de Pescuit Biharia (o locatie deosebit de primitoare din toate punctele de vedere), unde au fost prezenti 24 de copii, desi cererea a fost mult mai mare, atat a putut suporta locatia. Copiii au fost impartiti in doua categorii 4 – 10 ani respectiv 11 – 17 ani.

„Fiecare copil a primit cate un pachet cu dulciuri si unul cu ustensile de pescuit, medalii, diplome; iar primii 3 din cele 2 categorii pe langa premiile substantiale au primit si cupele de campioni.

Doresc sa multumesc sponsorilor si oamenilor cu suflet mare care mi-au sustinut proiectul! Valoare totala a premiilor ridicandu-se la peste 6000 de lei”, a precizat Seres Robert, organizatorul concursului.

Categoria 4 – 10 ani: 

Locul 1 Florea Ariana, 9 ani

Locul 2 Iuhas Marc, 7 ani

Locul 3 Filip Dragos, 6 ani

Categoria 11- 17 ani:

Locul 1 Dobos Tibor, 16 ani

Locul 2 Fule Denisa, 13 ani

Locul 3 Nagy Boldizsar, 13 ani

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.