Viitorul Borș și Crișul Sântandrei joacă finala Cupei din Liga 4 Bihor la Aleșd

373

Joi, 26 mai, începând cu ora 17:30, pe Stadionul Crișul din Aleșd este programat duelul dintre Viitorul Borș și Crișul Sântandrei, ocupantele primele două locuri în play-off-ul din Liga 4 Bihor după trei etape.

 

În semifinale, Viitorul Borș a eliminat Foresta Tileagd (scor 1-1 și 1-0), iar Crișul Sântandrei pe Voința Ciumeghiu (scor 3-0 și 1-0). Viitorul și Crișul s-au întâlnit și sâmbăta trecută în play-off, Borșul reușind să câștige cu 1-0 prin golul marcat de Valentin Petricău.

În pauza meciului va fi premiată de AJF Bihor echipa de juniori A1 (under 19) a Crișului Aleșd, campioană județeană la această categorie de vârstă.

Intrarea spectatorilor este liberă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.