Victorie pentru CSM Oradea în debutul turneului Superligii Naționale de polo

36
 

CSM Oradea a întâlnit concitadina Crișul în cel de-al 3-lea meci susținut la turneul de Superliga Națională la polo pe apă – ediția 2020/21, de la Focșani. Confruntarea s-a desfășurat în cursul dimineții de vineri. Rezultatul final a fost de 20-6.

 

Partida a fost controlată formația pregătită de către Dorin Costrăș. Aceasta s-a desprins încă de la început, câștigând secvența inaugurală cu 5-2. Ecartul s-a dublat până la jumătatea partidei, când tabela de marcaj indica scorul de 8-2. Diferența a continuat să urce, CSM-ul reușind un parțial de 7-1 în repriza a 3-a, respectiv 5-3 în ultima perioadă de joc.

Marcatorii echipei: Vlad Georgescu – 7 goluri, Nichita Ilisie – 6 goluri, Bogdan Remeș – 3 goluri, Silvian Colodrovschi – 2 goluri, respectiv, Ferenc Czenk, Viktor Kovats – 1 gol fiecare.

Așadar, bilanțul CSM Oradea la ora actuală este de 3 victorii și nicio înfrângere. În primele partide, orădenii au învins pe Sportul Studențesc cu scorul de 13-5, respectiv pe Poli Cluj-Napoca cu 22-6.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.