23.1 C
Aleşd
sâmbătă, 15 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Urmează jocul de acasă cu ACSO Filiaşi!

Vă reamintim că FC Bihor va disputa sâmbătă, 25 mai, de la ora 17:30, meciul retur din semifinala barajului de promovare cu ACSO Filiaşi. Jocul se va desfăşura la Stadionul Iuliu Bodola, după ce miercuri, în tur, la Filiaşi, s-a consemnat rezultat de egalitate, 1-1, între cele două formaţii.

După partida de miercuri de la Filiaşi, echipa orădeană s-a deplasat până la Petroşani, unde a fost cazată peste noapte şi de unde joi dimineaţa a pornit spre Oradea. 

Jucătorii formaţiei noastre au programat în această seară de la ora 18 un antrenament la Stadionul Iuliu Bodola, iar apoi rămân în cantonament pentru jocul de sâmbătă.

Conform antrenorului Florin Farcaş, după partida de la Filiaşi, jucătorii Eric Vînău şi Sergiu Jurj au acuzat mici probleme medicale, contuzii, dar se speră ca ei să fie recuperaţi în totalitate până la ora jocului de sâmbătă.

„Trebuie să abordăm cu o altă încredere jocul de acasă faţă de jocul din deplasare, pentru că acolo am fost uşor timoraţi sau uşor surprinşi de miza şi de presiunea jocului, dar ţinând cont că jucăm acasă, noi suntem încrezători şi suntem responsabili de tot ceea ce trebuie să facem ca jocul să fie în favoarea noastră. În ce priveşte şansele, eu zic că avem şanse mari, pentru că ţinând cont de jocul de miercuri, nu cred că ar trebui să fim temători, chiar dacă am văzut anumite declaraţii destul de aberante ale conducătorului şi antrenorului de la Filiaşi, spunând de anumite aspecte ale jocului. Nu ştiu, nu cred că au fost la acel joc, pentru că dacă stăm să analizăm jocul, până în minutul 60 nu ştiu dacă au intrat o dată sau de două ori în careul nostru, noi având şapte cornere şi două ocazii destul de mari. Dar, sigur, acest lucru poate ne motivează mai mult. Probabil au făcut o declaraţie pentru a încuraja echipa lor, dar adevărul este că trebuie să fie mai atenţi şi să se uite la joc şi să tragă concluziile corecte faţă de ce s-a întâmplat în acel joc”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş, care a avut şi un mesaj către publicul bihorean.

„Pentru noi este foarte important aportul publicului nostru, pentru că se ştie foarte bine că publicul bihorean aduce o calitate şi o încurajare fantastică a ceea ce înseamnă spiritul şi modul de implicare atât a suporterilor cât şi al nostru pentru a juca pe teren propriu. Dorim să fie într-un număr cât mai mare, să ne susţină, pentru că avem nevoie de susţinerea lor, chiar dacă rezultatul de miercuri nu a fost tocmai cel care l-am fi dorit noi, dar este important că nu am pierdut şi avem un avantaj din punctul acesta de vedere pentru că jucăm pe teren propriu şi sperăm din tot sufletul să aducem bucurie publicului nostru, pentru că merită asta”, a conchis tehnicianul echipei orădene.

Din cele peste 3 000 de bilete scoase la vânzare pentru jocul de sâmbătă, până joi la ora 14 s-au vândut 630. În continuare suporterii echipei FC Bihor sunt aşteptaţi să îşi achiziţioneze bilete la preţul de 10 lei, pentru confruntarea retur cu ACSO Filiaşi. Acestea pot fi procurate online pe eventbook: https://eventbook.ro/sport/bilete-fc-bihor-asco-filiasi sau în format fizic la casa de bilete a stadionului (Poarta 3), astăzi, joi, între orele 16:00 – 20:00, dar şi în ziua meciului, în funcţie de disponibilitatea lor, începând cu ora 16:00.

Reamintim că persoanele cu dizabilităţi şi copiii sub 14 ani au accesul gratuit. Evident, abonamentele sunt valabile pentru acest joc.

Reamintim şi faptul că accesul în stadion se va putea face începând cu ora 16:00, după cum urmează:
– Suporterii bihoreni: Porţile 2 şi 3 (Str. Prof. Dr. Ioan Cantacuzino – porțile clasice pe partea cu parcarea) și Poarta 5 (Str. Tr. Lalescu – lângă benzinărie).
– Oficialități, presă: Poarta 1
– Oaspeți: Poarta 6

Aşadar, accesul publicului va fi permis cu o oră şi jumătate înainte de startul partidei, astfel spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la stadion pentru a nu aglomera porţile înainte de fluierul de start, dar şi pentru a ocupa locul dorit în tribună sau pentru a avea timp să viziteze Fan Shop-ul FC Bihor de la intrarea pe la Poarta 3, de unde se vor putea achiziţiona tricouri şi eşarfe.

Întrucât zona adiacentă stadionului va fi doar pentru accesul pietonal, spectatorii sunt rugaţi să parcheze prin împrejurimi sau să vină pe jos ori cu mijloacele de transport în comun.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,715FaniÎmi place
1,735CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI