Un nou meci pierdut de CSM CSU Oradea

50

Baschetbaliștii formației CSM CSU Oradea nu se regăsesc și continuă seria rezultatelor negative. Astfel, duminică, elevii antrenorului Cristian Achim au pierdut și la Craiova, în fața echipei locale SCM Universitatea. Gazdele s-au impus cu scorul de 92-78, după ce s-au aflat la timonă pe toată durata partidei.

Echipa olteană și-a adjudecat primele două sferturi la scoruri identice, cu 21-15. Astfel, în pauza mare s-a intrat cu un avantaj de 12 puncte pentru gazde, scor 42-30.

Din păcate, nici în jumătatea a doua, orădenii nu au reușit să recupereze, dimpotrivă, formația olteană s-a distanțat și mai tare, sfertul III fiind adjudecat tot de gazde, cu 20-16. În acest fel, cu zece minute înainte de final, SCM U Craiova se afla în avantaj cu 16 puncte, scorul 62-46.

În fine, în ultimul sfert, campionii au mai redus din handicap, dar foarte puțin, marcând 32 de puncte, față de 30 ale oltenilor. Rezultatul final a devenit 92-78 pentru echipa craioveană, echipă care a ajuns la a treia victorie în actuala ediție de campionat, în timp ce orădenii sunt la al doilea eșec.

Principalul marcator pentru CSM CSU a fost Kris Richard, autor a 21 de puncte. L-a seconda Sean Denison, un jucător revenit după o accidentare, cu 13 puncte.

După acest meci, CSM CSU Oradea are două victorii și două înfrângeri, ocupând poziția a IV-a, cu 6 puncte.

Florin Mihalca