Turul Ciclist al Bihorului a avut sâmbătă o zi plină, fiind programate două semietape!

252
turul ciclist al Bihorului
Foto © AlesdOnline

Turul Ciclist al Bihorului a avut sâmbătă o zi plină, fiind programate două semietape. Prima s-a desfăşurat de la ora 10 în Oradea, contratimp individual. Cel mai rapid s-a dovedit a fi slovenul Dusan Rajovici, de la echipa Adria Mobil, care a fost urmat de un conaţional de-al său, Marko Kump, de la aceaşi echipă, cel care a câştigat etapa de vineri.

Apoi, după-amiază, s-a desfăşurat semietapa 2B, pe un traseu de 156 km, care a urmat ruta Oradea – Oşorhei – Aleşd – Borod – Bratca – Damiş – Beiuş – Sudrigiu – Padiş. Semietapa a avut un sprint şi două căţărări,

Cel care s-a impus în etapa de seară a fost Daniel Munoz Giraldo, de la echipa Androni Giocattoli Sidermac, care a trecut pe primul loc şi în clasamentul general. Al doilea a sosit Markus Freiberger de la Hrinkov Advarics Cycleang, iar al III-lea, Karel Hnik, de la formaţia Elkov Author.

Dacă tricoul galben, dar şi cel verde îi revine acum lui Daniel Munoz Giraldo (Androni Giocattoli Sidermac), tricoul alb a fost adjudecat de Marko Kump (Adria Mobil), tricoul roşu de Daniel Lehner (Felbermayr Simplon Wels), iar cel de Kevin Rivera Serrano (Androni Giocattoli Sidermac).

Duminică, la ediţia a IV-a a Turului Ciclist al Bihorului, este programagtă ultima etapă, cu startul de la ora 10:55 şi sosirea în jurul orei 15:40.