Turul Ciclist al Bihorului a avut sâmbătă o zi plină, fiind programate două semietape!

267
turul ciclist al Bihorului
Foto © AlesdOnline

Turul Ciclist al Bihorului a avut sâmbătă o zi plină, fiind programate două semietape. Prima s-a desfăşurat de la ora 10 în Oradea, contratimp individual. Cel mai rapid s-a dovedit a fi slovenul Dusan Rajovici, de la echipa Adria Mobil, care a fost urmat de un conaţional de-al său, Marko Kump, de la aceaşi echipă, cel care a câştigat etapa de vineri.

Apoi, după-amiază, s-a desfăşurat semietapa 2B, pe un traseu de 156 km, care a urmat ruta Oradea – Oşorhei – Aleşd – Borod – Bratca – Damiş – Beiuş – Sudrigiu – Padiş. Semietapa a avut un sprint şi două căţărări,

Cel care s-a impus în etapa de seară a fost Daniel Munoz Giraldo, de la echipa Androni Giocattoli Sidermac, care a trecut pe primul loc şi în clasamentul general. Al doilea a sosit Markus Freiberger de la Hrinkov Advarics Cycleang, iar al III-lea, Karel Hnik, de la formaţia Elkov Author.

Dacă tricoul galben, dar şi cel verde îi revine acum lui Daniel Munoz Giraldo (Androni Giocattoli Sidermac), tricoul alb a fost adjudecat de Marko Kump (Adria Mobil), tricoul roşu de Daniel Lehner (Felbermayr Simplon Wels), iar cel de Kevin Rivera Serrano (Androni Giocattoli Sidermac).

Duminică, la ediţia a IV-a a Turului Ciclist al Bihorului, este programagtă ultima etapă, cu startul de la ora 10:55 şi sosirea în jurul orei 15:40.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.