Turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal, desfăşurat la Oradea, s-a încheiat cu victoria echipei Nova Vita Târgu Mureş

76

Turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal, desfăşurat de joi până duminică, la Baza Tineretului din Oradea, s-a încheiat cu victoria echipei Nova Vita Târgu Mureş, formaţie care a devenit campioană naţională, după ce în finală a întrecut cu scorul de 3-1 echipa Tazmanschaft București.

Desfăşurată pentru prima dată în Oradea, competiţia a oferit o serie de jocuri atractive, multe dintre ele viu-disputate, care au făcut deliciul celor prezenţi.

După ce a trecut de faza grupelor, unde a obţinut două victorii şi două rezultate de egalitate, Bad Boys Oradea, singura reprezentantă a judeţului Bihor, s-a oprit în faza sferturilor de finală, acolo unde a fost întrecută cu scorul de 1-0 de Juventus Sibiu.

În finala mică s-au întâlnit Juvenstus Sibiu şi Luxury Tteam București, sibienii având a intra în posesia medaliilor de bronz, după ce s-au impus cu scorul de 2-1.

La final, organizatorii au acordat şi câteva premii speciale. MVP-ul finalei a fost desemnat Andrei Balea (Nova Vita Tg. Mureş), cel mai bun jucător al turneului final, Vasile Sebastian (Tazmanschaft București), iar mai bun portar, Rădulescu (Luxury Team București).

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.