Turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal, desfăşurat de joi până duminică, la Baza Tineretului din Oradea, s-a încheiat cu victoria echipei Nova Vita Târgu Mureş, formaţie care a devenit campioană naţională, după ce în finală a întrecut cu scorul de 3-1 echipa Tazmanschaft București.

Desfăşurată pentru prima dată în Oradea, competiţia a oferit o serie de jocuri atractive, multe dintre ele viu-disputate, care au făcut deliciul celor prezenţi.

După ce a trecut de faza grupelor, unde a obţinut două victorii şi două rezultate de egalitate, Bad Boys Oradea, singura reprezentantă a judeţului Bihor, s-a oprit în faza sferturilor de finală, acolo unde a fost întrecută cu scorul de 1-0 de Juventus Sibiu.

În finala mică s-au întâlnit Juvenstus Sibiu şi Luxury Tteam București, sibienii având a intra în posesia medaliilor de bronz, după ce s-au impus cu scorul de 2-1.

La final, organizatorii au acordat şi câteva premii speciale. MVP-ul finalei a fost desemnat Andrei Balea (Nova Vita Tg. Mureş), cel mai bun jucător al turneului final, Vasile Sebastian (Tazmanschaft București), iar mai bun portar, Rădulescu (Luxury Team București).