Tenismena bihoreană Irina Bara s-a calificat pe tabloul principal al turneului internațional de tenis BRD Bucharest Open 2018

101
Bara
 

Tenismena bihoreană Irina Bara s-a calificat pe tabloul principal al turneului internațional de tenis BRD Bucharest Open 2018. Astfel, în turul II al calificărilor șteianca a dispus în două seturi, cu 6-2, 6-2, de Katarina Zavatska din Ucraina.

Irina repetă performanța de anul trecut, când a evoluat pe tabloul principal al turneului bucureștean, beneficiind de un wild card, dar a fost eliminată din primul tur de bielorusa Aleksandrei Sasnovich.

De această dată, în runda inaugurală a turneului din capitala țării, dotat cu premii în valoare totală de 226 750 de dolari, sportiva bihoreană o are ca adversară pe Alexandra Cadanțu, o altă sportivă din țara noastră.

Irina este prezentă și la dublu însă pe tabloul principal al BRD Bucharest Open, unde, împreună cu germanca Nicola Geuer sunt favoritele numărul 3.

În turul I la dublu, Bara și Geuer vor evolua împotriva cuplului Ulrikke Eikeri (Norvegia)/Polina Leikina (Rusia). 

Florin Mihalca

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.