23.1 C
Aleşd
duminică, 16 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Suporterii roş-albaştrii sunt aşteptaţi să umple stadionul la cel mai important meci al sezonului!

Se apropie jocul decisiv, care ne poate aduce promovarea în Liga a II-a. Astfel, partida retur a finalei barajului cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii va avea loc miercuri de la ora 17:30, la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea. Pentru aceasta, suporterii echipei orădene sunt îndemnaţi să vină într-un număr cât mai mare la stadion şi să-şi susţină favoriţii, iar la sfârşit, împreună, să ne bucurăm de un rezultat pozitiv, cel care ne va urca în eşalonul superior al fotbalului românesc.

Pentru a realiza acest deziderat, este nevoie şi de o susţinere dezinvoltă a publicului spectator, a fanilor echipei FC Bihor şi a tuturor celor care doresc ca din sezonul următor Oradea şi judeţul Bihor să aibă echipă de fotbal în Liga a II-a.

După cum se ştie, pentru că au fost cumpărate în toamnă 7 mii de abonamente, la acest meci clubul FC Bihor a pus în vânzare 3 mii de bilete. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar copiii sub 14 ani şi persoanele cu dizabilităţi vor avea accesul gratuit.

Până luni la ora 14 au fost vândute 1 630 de bilete. Astfel, încă se mai pot achiziţiona tichete de intrare pentru acest joc foarte important pentru fotbalul bihorean.

Reamintim că biletele se pot achiziţiona online, pe platforma Eventbook, , dar şi în format fizic la caseria Stadionului Iuliu Bodola (de la Poarta 3), după următorul program:
Luni, 3 iunie:16:00 – 18:00
Marți, 4 iunie: orele 10:00 – 12:00 și 16:00 – 18:00
Miercuri, 5 iunie, în ziua meicului: începând cu ora 15:30 (în limita disponibilității)


La meci, accesul în stadion se va putea face începând cu ora 15:30, cu două ore înainte de fluierul de start, după cum urmează:
Pentru suporterii bihoreni: Porţile 2 şi 3 (str. Prof. Dr. Ioan Cantacuzino – porțile clasice pe partea cu parcarea), precum şi Poarta 5 (str. Traian Lalescu – lângă benzinărie)  
Oficialități, presă: Poarta 1
Oaspeți: Poarta 6

Aşadar, accesul publicului va fi permis cu două ore înainte de startul partidei, astfel spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la stadion pentru a nu aglomera porţile înainte de fluierul de start, dar şi pentru a ocupa locul dorit în tribună sau pentru a avea timp să viziteze Fan Shop-ul FC Bihor de la intrarea pe la Poarta 3, de unde se vor putea achiziţiona tricouri şi eşarfe.

Întrucât zona adiacentă stadionului va fi doar pentru accesul pietonal, spectatorii sunt rugaţi să parcheze prin împrejurimi sau să vină pe jos ori cu mijloacele de transport în comun.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,717FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI