Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2020/21 demarează pe 7 octombrie, la Focșani

70

Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2020/21 demarează pe 7 octombrie, la Focșani. Cele șapte echipe înscrise în competiție vor participa la un turneu în amintita localitate.

 

CSM Oradea s-a înscris în campionatul României alături de Crișul Oradea, Steaua București, Politehnica Cluj-Napoca, Rapid București, Dinamo București și Sportul Studențesc.

Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu va juca în cadrul turneului de la Focșani în compania fiecărui oponent. Iată programul echipei orădene, deținătoare a Cupei României la polo pe apă masculin:

  • Miercuri (07.10), ora 20:00, vs Sportul Studențesc
  • Joi (08.10), ora 10:30, vs Politehnica Cluj-Napoca
  • Vineri (09.10), ora 9:00, vs Crișul Oradea
  • Vineri (09.10), ora 18:30, vs Rapid București
  • Sâmbătă (10.10), ora 13:30, vs Dinamo București
  • Duminică (11.10), ora 12:00, vs Steaua București

Cel de-al 2-lea turneu din prima fază a Superligii Naționale de polo – ediția 2020/21 se va desfășura în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie anul curent. Locul de desfășurare urmează să fie stabilit.

Premergător acestui turneu, echipa de polo CSM Oradea va efectua un turneu de pregătire în Serbia. Acesta va fi întreprins pe parcursul săptămânii în curs. Întreg personalul sportiv al echipei de polo va fi supus testului COVID-19 înaintea plecării în ambele turnee.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.