1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

SUPĂRAȚI – DAR, CU FRUNTEA SUS CRIȘUL ALEȘD – CSC SÂNMARTIN 3-4 (0-1)

STADION . CRIȘUL
SPECTATORI: CCA 100
AU MARCAT: COPIL CR. (55 AUTOGOL), ȘOIT (87), POP S. 90 +4)// Morna ( 42, 65), Ban (54 și 75)
ARBITRII: CORMOȘ COSMIN, BOLOGAN CRISTIAN FECHETEA CIPRIAN
C.G. ȚÂRTEA, DEJEU, FOGARAȘI//PINTEA POPA OV
ARBITRII: CORMOȘ COSMIN, BOLOGAN CRISTIAN, FECHETEA CIPRIAN
OBS. AJF. GALOVICS ȘTEFAN
CRIȘUL ALEȘD: ȚÎRTEA,LASCĂU (74 ȘOIT), DEJEU, MADAR, MÂNDRILĂ, FOGARAȘI, ȚAP, BOT, GORDAN,BALOGH I. (74 GAVRILUȚ) POP S. ANTRENOR: DOMOCOȘ VIOREL
CSC SÂNMARTIN: HAVA, IUHAS ( 76 BALA), POPA ( 85 VARODI),FITERO, BAN, COPIL CL, MORNA( 87 ARDELEAN)TRIP, PINTEA, COPIL CR. POPA OV. ANTRENOR: MORNA OVIDIU

- Publicitate -

Gazdele au părăsit terenul cu fruntea sus , dar supărați că în conformitate cu „ostilitățile” din teren meritau cel puțin un meci egal. Însă, erorile de arbitraj, de multe ori influențează rezultatul. Este suficient o neatenție sau aprecierea greșită a unui ofsaid de către un asistent și rezultatul unui meci este dat peste cap. Așa s-a întâmplat la acest meci, în minutul 65, când Bologan Cristian nu a văzut cea ce a văzut un stadion întreg, o poziție flagrantă de ofsaid , de cel puțin 3 m. care l-a lăsat pe Morna să intre în careu și să marcheze, la scorul de 1-2. Golul validat de central a iritat și a produs nemulțumiri generale, cu tot pachetul de reproșuri, în teren și în tribune. Acest gol i-a frustrat pe gazde de un egal meritat. Fără să fiu considerat subiectiv, în acest comentariu, apreciez prestația elevilor lui Viorel Domocoș cu calificativul F:B., care sa ridicat la valoarea echipei clasate pe locul ! în campionat, dar care în final i-au dominat copios. Prestația deosebită se datorește evoluției ascendente din ultimele etape și se caracterizează prin atitudine și determinare, printr-un moral bun și nu în ultimul rând prin partenerul de joc care i-au stimulat.

După evoluția din acest meci a tinerilor jucători , poziția lor în clasament n-i se pare „hilară”, dar rezultatele slabe din prima jumătate de campionat acumulate, arată o realitate de care cu siguranță în retur se vor debarasa. Meciul a debutat cu atacuri consistente la poarta gazdelor , oaspeții dorind să dovedească valoarea și poziția lor în clasament. Astfel, Morna (2), șut puternic de la 18 m. Țirtea respinge de sub bară în corner. Același Morna (4) din 25m.cu un șut puternic zguduie transversala. Min. 12, două cornere consecutive amenință poarta gazdelor, care cu greu reușesc să echilibreze jocul. Bot ( 24) reușește o cursă solitară pe partea stângă, scapă singur în careu și dintr-o poziție favorabilă de a marca, pasează din 5m. lui Pop Sergiu care se afla în poziție de ofsaid, ratând cea mai mare ocazie a meciului. Morna (40), cel mai valoros jucător al oaspeților, din afara careului cu un șut plasat pe jos, deschide scorul și 0-1. După pauză Țîrtea(54) faultează în careu și Ban transformă lovitura de pedeapsă urcând scorul la 0-2. Gazdele insistă în atac și Balogh I (55) centrează în fața porții iar Copil Cr. neatent, reia în propria poartă și 1-2.Momente bune ale gazdelor care beneficiază de 2 cornere și șuturi la poartă expediate de Balogh I Pop S Gordan, peste și pe lângă poartă. Urmează „fatidicul ” minut 65 cu golul din ofsaid a lui Morna, care urcă scorul la 1-3. Ban (75) profită de neatenția apărătorilor și reușește golul 4, care, pune capăt ofensivei oaspeților, considerând meciul jucat, fapt cu care gazdele n-au fost de acord, demonstrând că rezultatul se stabilește după fluierul final al meciului.

A urmat timp de 25 minute o dominare cvasi totală a gazdelor care și-a masat adversarul în propriul careu, încercând să modifice scorul, lucru realizat prin două goluri venite în finalul jocului, Șoit (87) și Pop S. (90 +4) care prin două loburi îl păcălesc pe portar stabilind scorul final de 3-4. A fost prea târziu să obțină egalul meritat. Oaspeții, au răsuflat ușurați, la fluierul final.

Nicu Răcuciu

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,498FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI