6.5 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Stefan Živojinović este noul portar al echipei de polo CSM Digi Oradea

Echipa orădeană de polo CSM Digi, vicecampioana României, și-a schimbat portarul în această vară. Astfel, formația pregătită de antrenorul Dorin Costrăș s-a despărțit de Gojko Pijetlovic, golkeeper care i-a adus numeroase satisfacții, și l-a înregimentat pe Stefan Živojinović, un alt sârb, care a fost adus de la Galatasaray Istanbul.

- Publicitate -

„Cele două părți au convenit asupra unui angajament pentru sezonul competițional 2018/19”, informează clubul orădean, pe site-ul oficial.

Stefan Živojinović este născut în 8 iulie 1989, măsoară 1.98 metri și cântărește 94 kilograme. El este originar din Belgrad și a absolvit Universitatea din capitala Serbiei. După cum mai notează site-ul clubului CSM, Živojinović este un produs al lui Partizan Belgrad și „actualmente este cea de-a 3-a opțiune pentru postul de portar al echipei naționale a Serbiei. El a bifat peste 20 de selecții în echipa națională”.

În sezonul trecut, Živojinović a evoluat cu Galatasaray Istanbul în LEN Champions League. De altfel, Stefan a fost campion al Turciei în 2017 alături de gruparea din Istanbul. Mai exact, el a apărat poarta celor de la Galatasaray în ultimele două ediții de campionat. Înainte să ajungă la Istanbul, portarul sârb a mai evoluat și în puternicul campionat al Ungariei, în sezonul 2015-2016, la Tatabanya.

Pe această cale CSM Digi Oradea îi mulțumește lui Gojko Pijetlovic pentru perioada petrecută alături de echipă. Acesta a dat dovadă de devotament, profesionalism și totodată a demonstrat calități impresionante în calitate de apărător al buturilor formației orădene. Urăm mult succes pe toate planurile lui Gojko.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,169FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
594CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI