Sportivul Mihai Lungu a câștigat Campionatele Naționale de iarnă U16 ani în proba de dublu masculin

63
Tenis teren

Mihai Lungu, sportiv legitimat la CSM Oradea, a câștigat Campionatele Naționale de iarnă U16 ani în proba de dublu masculin. Amintitul tenisman a făcut echipă cu Dan Vasile Duță, de la CSM Târgoviște.

Cel mai dificil test s-a consemnat în sferturile de finală, când Lungu și Duță s-au duelat cu tandemul Gheorghe – Firaru, cap de serie numărul 2. Meciul a necesitat set decisiv, scor 10-5, în setul 3. Celelalte trei meciuri s-au încheiat cu 2-0 la seturi pentru Lungu și Duță.

În schimb, Patricia Goina, tot de la CSM Oradea, a ocupat locul 3 în proba individuală feminină la Campionatele Naționale U16 de iarnă.

În proba de dublu feminin, Floriana Popovici și Patricia Goina au ocupat locul 4.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.