Sportivii clubului CS Crișan Oradea s-au întors cu 6 medalii de la întrecerile competiției internaționale de karate „Avas Cup”, care s-au desfășurat în Ungaria

506
Sportivii clubului CS Crișan Oradea s-au întors cu 6 medalii de la întrecerile competiției internaționale de karate „Avas Cup”, care s-au desfășurat în Ungaria

Sportivii clubului CS Crișan Oradea s-au întors cu 6 medalii de la întrecerile competiției internaționale de karate Avas Cup”, competiție care s-a desfășurat în Ungaria, la Miskolc, în perioada 8-9 octombrie.

Delegația clubului bihorean, condusă de sensei Florin Crișan, a cuprins șapte sportivi, dintre care cinci au obținut rezultate pe podium.

Au fost obținute, astfel, două locuri I și patru clasări pe treapta a III-a. Performerii delegației orădene s-au numit Alexandru Gulaș, medaliat cu aur în proba de kumite 10-11 ani și Andreea Bogdan, situată tot pe primul loc, la kumite, 16-17 ani.

Pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere și, implicit, medalii de bronz au obținut: Lukacs Diana, la kata 10-11 ani și lakumite 10-11 aniVarga Estera, la kumite 10-11 ani și Dobrai Renata, în cadrul probei dekumite 14-15 ani.

Această competiție a fost un bun antrenament înaintea Cupei Mondiale Cika, de săptămâna viitoare din Spania”, a declarat, la întoarcere, președintele clubului orădean, sensei Florin Crișan.

Florin Mihalca

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.