1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Sportivii clubului CS Crișan Oradea s-au întors cu 6 medalii de la întrecerile competiției internaționale de karate „Avas Cup”, care s-au desfășurat în Ungaria

Sportivii clubului CS Crișan Oradea s-au întors cu 6 medalii de la întrecerile competiției internaționale de karate Avas Cup”, competiție care s-a desfășurat în Ungaria, la Miskolc, în perioada 8-9 octombrie.

- Publicitate -

Delegația clubului bihorean, condusă de sensei Florin Crișan, a cuprins șapte sportivi, dintre care cinci au obținut rezultate pe podium.

Au fost obținute, astfel, două locuri I și patru clasări pe treapta a III-a. Performerii delegației orădene s-au numit Alexandru Gulaș, medaliat cu aur în proba de kumite 10-11 ani și Andreea Bogdan, situată tot pe primul loc, la kumite, 16-17 ani.

Pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere și, implicit, medalii de bronz au obținut: Lukacs Diana, la kata 10-11 ani și lakumite 10-11 aniVarga Estera, la kumite 10-11 ani și Dobrai Renata, în cadrul probei dekumite 14-15 ani.

Această competiție a fost un bun antrenament înaintea Cupei Mondiale Cika, de săptămâna viitoare din Spania”, a declarat, la întoarcere, președintele clubului orădean, sensei Florin Crișan.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI