Sportiva orădeană Bianca Benea a participat, pe 2 februarie, la Grand Prix-ul „Bratislava Coupe du Monde Junior”

108
Benea Bianca
Bianca Benea

Sportiva orădeană Bianca Benea a participat, pe 2 februarie, la Grand Prix-ul „Bratislava Coupe du Monde Junior”. Sportiva legitimată la CSM Oradea a luat parte la un eveniment în care s-au întrecut peste 200 de spadasine de pe întreaga planetă.

 

În faza preliminară, Bianca a câștigat trei din cele șase dueluri, avansând pe tabloul de 256. Parcursul sportivei orădene la acest concurs în fazele eliminatorii:

Tabloul de 256 – calificare directă
Tabloul de 128 – Lisa-Marie Loehr (Germania), 15-8
Tabloul de 64 – Valentina Bos (Elveția), 15-11
Tabloul de 32 – Kateryna Chorniy (Ucraina), 10-15

În ierarhia finală, de a cuprins 205 poziții, Bianca Bena a ocupat locul 24 și a obținut 4 puncte în clasamentul general al Cupei Mondiale la spadă juniori feminin.

Cu un punctaj total de 42.5, Bianca Benea îmăarte locurile 30-31 în ierarhia mondială cu Yousra Zeboudj din Algeria la categoria amintită.

Reamntim că în urmă cu couă săptămâni, Bianca Benea a obținut al treilea titlu național consecutiv în proba individuală de spadă feminin la categoria junioare.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.